English (selected)
Vous êtes actuellement
basculés vers le français

Cette page n'est pas disponible dans la langue de votre choix.

Vous êtes actuellement
basculés vers le français

Cette page n'est pas disponible dans la langue de votre choix.

White Lodge, Torquay

£4,950,000
Devon
Property reference: LOB0287
Joint Sole Agents
£4,950,000
View Photos (13)
  • Description
  • Amenities
  • Location
Back To Property
KEY FEATURES
  • 5 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • Swimming Pool
  • Tennis Court
Full Description
Living Area:  11,519 sq ft
View:  Uninterrupted views over Tor Bay and English Channel (La Manche)
TENURE:  Freehold

White Lodge is located on arguably the most prestigious street in Torquay, Millionaire’s Row, this stunning five bedroom home offers beautiful views towards the English Channel and Torbay, with ample living and entertaining accommodation. White Lodge is set within 0.7 hectares and benefits from direct access to the beach from the rear of the property, a tennis court, a large landscaped garden and substantial sports complex.

The main house is arranged over three floors and c.6,847 sqft, further benefitting from two drawing rooms (one of which has three floor to ceiling windows over looking the sea), a dining room, bar, study, kitchen/breakfast room, laundry and guest WC. On the first floor there are four bedrooms, three bathrooms (two ensuite), a cinema/games room and towards the side of the house there is a roof terrace with stunning views towards the English Channel.

The guest cottage offers c.1,434sqft set over two floors. The ground floor is composed of the garage and staff accommodation (a bedroom, bathroom and corner kitchen). Located on the first floor is a drawing room, bedroom, kitchen and bathroom.

Occupying c. 2,827sqft, the sport complex is equipped with a full length swimming pool with water temperate control and lighting, an exercise room, jacuzzi, sauna and a WC and shower. The hight of the complex is equal to that of a three storey building and there is the option to open one of the complex walls, giving the impression of an open air swimming pool.

Back to top